El cap de setmana de diumenge 17 de desembre, vine a passar el matí amb els nens a Sant Andreu Nord Comerç i fes cagar el Tió de forma gratuïta!!

Sant Andreu Nord Comerç, associació que centra els seus esforços i activitat en potenciar el petit i mitjà negoci de la zona, us convida a gaudir en família de l’inici dels Nadals amb els més petits.

La nostra associació engloba una gran diversitat d’empreses de consum i serveis, podeu trobar comerços de moda, d’alimentació, venta de mobles i matalasseries, botigues de joguines i disfresses, immobiliàries, escoles de dansa, despatxos d’advocats i assegurances, empreses de reformes… A les nostres botigues i negocis trobaràs tot el que necessites i seràs atès per persones especialitzades en el seu sector que et podran assessorar i recomanar els productes i serveis que millor s’adaptin a les teves necessitats.

Com a empresaris i veïns i venies de Sant Andreu, volem compartir l’inici de les festes nadalenques amb tots els nens i nenes i per això, el proper diumenge 17 de desembre, de 11:00 a 13:00, farem cagar el Tió de Nadal tots junts!!

A les nostres carpes situades a la cantonada del Carrer Gran de Sant Andreu amb Carrer Joan Torres trobaràs un gran Tió de Nadal de Tió Sam, envoltat d’una gimcana de jocs tradicionals de Lovely Kids i els personatges d’animació més coneguts de Reino de Juguetes. Participa de les activitats que proposen les nostres jugueteries Tió Sam, Reino de Juguetes i Lovely Kids i podràs celebrar les festes tot jugant, fent cagar el Tió i emportant-te un regalet!

Recorda!! El proper diumenge 17 de desembre, de 11:00 a 13:00, els comerços de Sant Andreu Nord Comerç t’esperem per fer cagar el Tió de Nadal a les carpes situades al Carrer Gran de Sant Andreu cantonada amb Carrer Joan Torres. No deixis passar aquest activitat gratuïta de cap de setmana i vine a celebrar el Nadal amb nosaltres!

Caga Tió a Sant Andreu

Caga Tió a Sant Andreu