En nom de SANT ANDREU NORD Comerç et donem la benvinguda a la nostra pàgina web, un nou punt de trobada per als veïns i els comerciants del barri.

Un dels objectius és millorar, i augmentar, la comunicació de totes les activitats, festes i campanyes promocionals en les quals participem activament els comerços associats durant tot l’any.

Un altre objectiu que pretenem aconseguir és contribuir a dinamitzar i augmentar el teixit del comerç de proximitat perquè els nostres Clients tinguin més comoditat per a les seves compres i que el tracte sigui més personalitzat.

Per a això és important que ens coneguis i amb la pàgina web ho tindràs més fàcil. Podràs visitar cada comerç associat i veure que servei et proposa i les seves promocions o descomptes.

TOT EL COMERÇ QUE NECESSITES , A PROP TEU!

 

JUNTA DIRECTIVA

 

La Junta està formada per un equip humà i professional format per persones treballadores, que com tu volem el millor per al barri i els seus comerços. Ens reunim regularment per tractar qualsevol tipus de problema o millora que esdevingui al barri.

Volem estar sempre a la vostra disposició. No dubtis i posa’t en contacte amb nosaltres a través del mail o per telèfon per fer-nos arribar idees, suggeriments o bé formular qualsevol tipus de denúncia que consideris oportuna.

Participa-hi, les nostres portes estan sempre obertes.

 

JUNTA

PRESIDENT: CRISTINA CONTELLES RODRÍGUEZ 

SECRETÀRIA: CARLOS CAMPELO RODRÍGUEZ

TRESORER: MANEL ROBLES ATENCIA

VOCAL: MIGUEL DIAZ