Com pots asociar?

Si tens un comerç al barri i vols formar part de l’Associació, apunta’t. Pots associar o simplement participar en alguna de les activitats que organitzem d’acord amb el nivell de compromís que desitgis assumir. Treballem per millorar la situació del barri i donar suport a tots els comerços associats a aquesta Asociaición. Els nostres objectius entre altres són els següents:Oferim assessorament i informació de tot tipus per garantir la qualitat del comerç.

  • Defensem conjuntament els nostres interessos amb l’administració o altres institucions.
  • Verificació i reclamació als organismes competents sobre les millores constants dels nostres carrers.
  • Fidelització dels nostres clients mitjançant campanyes puntuals perquè segueixin comprant al barri.
  • Creació d’una xarxa comercial de tots els nostres socis i comunicació constant entre tots nosaltres.
  • Promoció de l’Associació mitjançant publicitat en revistes locals i sobretot l’impuls a les noves tecnologies a Internet mitjançant la nostra pròpia pàgina web i les xarxes socials.
  • Ofertes exclusives per tots els nostres socis sobre el disseny i la impressió gràfica de tota la imatge corporativa del seu negoci, (catàlegs, fullets, flyers, targetes, logos, etc ..) I així com la possibilitat de disposar d’una pàgina web pròpia, i si es prefereix una botiga virtual del seu comerç a un preu realment avantatjós que sens dubte farà potenciar més la seva imatge al barri a través de la xarxa.
  • Activitats durant tot l’any; Promocions d’estiu, Nadal, rebaixes, esdeveniments, sorteigs i molt més.

Quant costa associar-te?

Per 27 euros mensuals (324 € anuales)  i amb el teu suport, el barri seguirà millorant. I si ja formes part de l’Associació, recomana’ns a un altre comerciant perquè s’associï.

Si us plau omple el següent formulari si estàs interessat en ser sòci/a. Un cop hàgim rebut les teves dades, t’enviarem un email de confirmació.

Formulari de Soci nou

Confirma

5 + 12 =