El conegut joc de paranys que organitza l’Eix Comercial de Sant Andreu comença el 19 fins al 30 de setembre de 2020. Es tracta de descobrir els objectes fora de lloc que hi són presents a la vista dels clients de més d’un centenar de botigues associades a l’Eix Comercial de Sant Andreu.

Aquest any la Societat Cultural i Esportiva La Lira, el Centre Municipal de Cultura Popular i el Centre Cívic s’uneixen a l’organització i, com novetat, el joc dels paranys se suma a la divulgació de la Setmana de la mobilitat sostenible i segura. Amb els paranys també haureu de trobar les bicicletes i skates que s’amaguen en diferents aparadors de cada recorregut a part dels paranys habituals.

Els participants es divideixen en les següents categories: de 4 a 7 anys, de 8 a 15 anys i a partir de 16 anys. Hi haurà tres circuits diferents: A, B i C. Per ser vàlides les butlletes, les persones participants menors de 16 anys hauran de fer efectiva NOMÉS la butlleta d’un dels tres circuits; les persones participants majors de 16 anys hauran de presentar les butlletes dels tres circuits. Es consideraran finalistes aquelles butlletes que tinguin el nombre més gran d’encerts, en el cas de les butlletes de les persones majors de 16 anys s’aplicarà la suma resultant dels tres circuits. Els premis seran, en ordre d’edat, un patinet, una bicicleta i un patinet elèctric (un per categoria d’edat).

Podreu trobar-nos el 19 de setembre de 10 a 14h a la carpa per aconseguir les vostres butlletes. Estarà ubicada entre carrer Gran de Sant Andreu i el carrer Sant Adrià. També podeu descarregar-vos-les mitjançant els següents enllaços:

Paranys20 circuit_A

Paranys20_circuit B

Paranys20_circuit C

A les butlletes trobareu detallades les bases del concurs.

Gaudiu del joc i que la sort estigui de part vostra!!

 

Concurs de paranys