El cap de setmana de diumenge 17 de desembre, vine a passar el matí amb els nens a Sant Andreu Nord Comerç i fes cagar el Tió de forma gratuïta!!

Sant Andreu Nord Comerç, associació que centra els seus esforços i activitat en potenciar el petit i mitjà negoci de la zona, us convida a gaudir en família de l’inici dels Nadals amb els més petits.

La nostra associació engloba una gran diversitat d’empreses de consum i serveis, podeu trobar comerços de moda, d’alimentació, venta de mobles i matalasseries, botigues de joguines i disfresses, immobiliàries, escoles de dansa, despatxos d’advocats i assegurances, empreses de reformes… A les nostres botigues i negocis trobaràs tot el que necessites i seràs atès per persones especialitzades en el seu sector que et podran assessorar i recomanar els productes i serveis que millor s’adaptin a les teves necessitats.

Com a empresaris i veïns i venies de Sant Andreu, volem compartir l’inici de les festes nadalenques amb tots els nens i nenes i per això, el proper diumenge 17 de desembre, de 11:00 a 13:00, farem cagar el Tió de Nadal tots junts!!

A les nostres carpes situades a la cantonada del Carrer Gran de Sant Andreu amb Carrer Joan Torres trobaràs un gran Tió de Nadal de Tió Sam, envoltat d’una gimcana de jocs tradicionals de Lovely Kids i els personatges d’animació més coneguts de Reino de Juguetes. Participa de les activitats que proposen les nostres jugueteries Tió Sam, Reino de Juguetes i Lovely Kids i podràs celebrar les festes tot jugant, fent cagar el Tió i emportant-te un regalet!

Recorda!! El proper diumenge 17 de desembre, de 11:00 a 13:00, els comerços de Sant Andreu Nord Comerç t’esperem per fer cagar el Tió de Nadal a les carpes situades al Carrer Gran de Sant Andreu cantonada amb Carrer Joan Torres. No deixis passar aquest activitat gratuïta de cap de setmana i vine a celebrar el Nadal amb nosaltres!

 

IMATGES

Avís important .. !!
Tots aquells pares que no vulguin que els seus fills apareguin les seves fotos en aquesta activitat. Si us plau comuniquenlo i la imatge serà retirada.

Clika a la foto per veure totes les imatges del Caga Tió

Caga Tió a Sant Andreu

Caga Tió a Sant Andreu