EL RACÓ DE LA CRISTINA
c/Gran de Sant Andreu 491, local 8
08030 Barcelona
Tel.657592034
cris_per_ti@hotmail.com
https://elracodelacristina.com

TIENDA ONLINE DE CUADROS I OBJECTES ARTÍSTICS
www.crisartistic.com

El nostre principal objectiu i propòsit és apropar la dansa a tothom. Sens dubte, és el millor exercici per al nostre cos i també per a la nostra ment.

Tots  ballem a la nostra manera, i cal dir que la dansa forma part de les nostres vides des que naixem. D’aquesta manera, volem mostrar el valor de la dansa com a disciplina i com a art escènic, integrador, saludable i educatiu.

A través del llenguatge de la dansa i l’expressió corporal; petits, joves i adults aprenem a desenvolupar les capacitats psicomotrius, emocionals i físiques.

Volem també, aconseguir que els nostres alumnes tinguin un respecte pel seu cos a partir del seu propi coneixement, cuidant-lo i valorant-lo com a eina de treball.

Cada alumne és únic i especial. Defensem la identitat pròpia i el respecte envers l’altre. I, per sobre de tot, volem transmetre als nostres alumnes l’ESTIMACIÓ  i l’afició per la dansa.

Com deia Jacqueline Robinson: “Tu potser encara no ho saps, però la dansa existeix en tu, tot el temps. Només cal escoltar, mirar i sentir”.