Forn Trinitat
C/ Bartrina, 52-54
Barcelona 08030
Tel 93 274 28 02
forntrinitat1927@hotmail.com
www.forntrinitat.com
Som un forn tradicional que des de l’any 1927 vam elaborar al nostre forn pa d’alta qualitat fet artesanalment. Comptem amb una gran varietat de tipus de pa artesans: Multicereals, de coca, pa de Anadalucia o pa de màquina. Però el nostre producte estrella és el pa elaborat amb ingredients de primera qualitat que és repartit a primerenca hora a tots els nostres clients tals com són restaurants, pastisseries i botigues de queviures.

Tenim una gran fama amb pastissers artesanals, tots els nostres productes són elaborats al nostre forn amb matèries de primera qualitat. La nostra gran varietat i les nostres especialitats fan de Forn Trinitat unes de les pastisseries més aclamades de tota Barcelona.
Sempre comptem amb creacions per toto tipus d’ocasions: Per al dia dels enamorats, pel dia de les mares, aniversaris, etc. Naturalment en les dates més dolços com són Setmana Santa, Sant Joan, Castanyada i Reis, elaborem les nostres originals pastissos o “mones” i bunyols de quaresma, les famoses i variades coques, els nostres tortells i especialment el de crema cremada i els nostres llaminers assortits de panallets.