Clika aquí o bé en la imatge de més avall per a omplir les preguntes el joc de Trivial

Trivial

100 euros pel veí que millor conegui les botigues de Sant Andreu Nord

L’associació Sant Andreu Comerç Nord ha posat en marxa una campanya de Nadal i Rebaixes en un format inèdit. Amb la voluntat de premiar als seus clients més fidels, des de l’entitat regalarem fins a 100,00 euros en un xec regal a aquella persona que més preguntes encerti del ‘quiz’ que hem preparat (o en el cas que es produeixi un empat, sortejarem).

Què han de fer els veïns i les veïnes per endur-se el xec a la seva butxaca? Respondre encertadament la trentena de preguntes que ja estan penjades a la seva plana web. Qüestions que van des dels productes que ofereixen determinades botigues, fins a temes relacionats amb els seus responsables. Tot plegat, per dotar de major humanitat al nostre comerç de proximitat i que els veïns puguin saber una mica més dels establiments que els envolten.

Tots els veïns i veïnes que vulguin participar en el Trivial de Sant Andreu Nord Comerç ho poden fer de forma completament gratuïta a través de la seva plana web fins al 27 de setembre. Al guanyador se’l donarà a conèixer el pròxim 29 de desembre i l’entrega del xec s’efectuarà públicament el 31 de desembre en un establiment associat a l’entitat. En aquest sentit, s’ha de posar de relleu que els 100,00 euros del premi s’hauran de gastar en els establiments adherits a l’associació.