TROBA EL PARANY

CONCURS TROBA EL PARANY als aparadors de los Comerços de Sant Andreu Nord i emporta’t fins a 100 € per gastar als nostres establiments.

Consulta las bases del Concurs i  descarrega’t aquí  la  “Butllete de Participació”

 

BASES DEL JOC

L’associació de comerciants Sant Andreu Nord organitza el 1er Joc de Nadal: busca el parany! per tal de potenciar el coneixement de l’eix de comerciants i els seus establiments, així com oferir als clients de la zona l’oportunitat de guanyar premis. AquestJoc de Nadal es regirà per les bases següents:

1. Es podrà participar en aquest joc del 29 de novembre de 2014 al 17 de desembre de 2014, ambdós inclosos. És oberta a tota la població major de 18 anys.

2. Les botigues que col·laboren en el Joc de Nadal: busca el parany! s’identificaran amb un cartell a l’aparador.

3. Les cartilles de participació estaran a disposició de tothom a la web de l’Associació i a les botigues de l’associació de comerciants Sant Andreu Nord que participen en la gimcana, a partir del dia 29 de novembre de 2014.

4. Cada vegada que es visiti un establiment de l’Associació de Sant Andreu Nord i es mostri la cartilla de participació, l’establiment li posarà un segell, si el participant ha descobert el parany. El segell es posarà sense necessitat de compra. Un segell per establiment.

5. Per aconseguir els premis del Joc de Nadal cal emplenar el màxim de segells que sigui possible durant el període del Joc. Com més establiments es visitin més possibilitats de guanyar doncs, el guanyador serà el que més punts aconsegueixi, en cas d’empat es decidirà per sorteig aleatori. Alguns establiments donaran una puntuació superior a altres.

7. Les bústies per lliurar les butlletes de participació estaran situades a Loteria Sant Andreu, c/Joan Torras,2

8. Les dades del participant hauran d’estar emplenades correctament a la cartilla de participació.

9. El dia 17 de desembre a les 20.30 hores el joc es tancarà i no s’admetran més cartilles de participació.

11. El dia 20 de desembre es farà l’elecció de tres guanyadors. El que més punts tingui serà automàticament el guanyador. En el cas d’empat es procedirà a fer un sorteig aleatori entre els participants que hagin obtingut la màxima puntuació. S’estableixen tres categories de premi. Un guanyador que obtindrà vals regal per valor de 100€  i dos finalistes amb  vals regal per valor de 50€ cadascun.

El vals seran de 10€ valor nominals, per bescanviar a les botigues de Sant Andreu Nord del 21 de Desembre de 2014 al 31 de Gener de 2015.

Els vals no es poden canviar per diners. Els vals de 10€ es bescanviar totalment en una sola compra independentment que aquesta sigui d’import inferior a 10€. No hi haurà devolució d’import per a compres inferior a 10€.

12. L’Associació de comerciants Sant Andreu Nord contactarà amb les persones titulars de les cartilles guanyadores perquè recullin els premis. Els premis caldrà recollir-los abans del 7 de gener de 2015.

Si abans del 7 de gener de 2015 la persona no s’ha adreçat al punt indicat per recollir el premi, perdrà el paper de guanyadora i l’Associació de Comerciants Sant Andreu Nord passarà a proclamar guanyadora la persona titular de la cartilla següent de la llista de butlletes finalistes, i així successivament fins a aconseguir el total dels guanyadors. En l’hipotètic cas que la llista de guanyadors i guanyadors finalistes s’esgotés sense haver entregat algun dels tres premis, aquell premi es declararia desert.

14. El nom de les persones guanyadores es publicarà a la Web de l’Associació i al Facebook de l’Associació de comerciants Sant Andreu Nord.

16. Qualsevol imprevist que pugui sorgir sobre la interpretació d’aquestes bases el resoldran els organitzadors.

DRETS D’IMATGE: Emplenant la butlleta, la persona signant consent expressament i autoritza l’Associació Comerciants Sant Andreu Nord perquè utilitzi les imatges que siguin estrictament necessàries per a la difusió posterior d’aquest Joc de Nadal.

El fet de participar-hi pressuposa l’acceptació d’aquestes bases i de les resolucions preses per l’organització en els casos en què no s’hagin tingut en compte les bases esmentades

Descarrega’t les bases del concurs